Barnvagnsgympa

Träning för alla föräldralediga! Det spelar ingen roll om du har en nyfödd i vagnen eller ett äldre barn. Huvudsaken är att komma igång och röra på sig.

Vi går i snabb takt i Pildammsparken med våra barnvagnar. Vid olika stationer stannar vi för övningar. Träningen är anpassad för kvinnor som fött barn, men passar alla. Fokus är ”core”- dvs mage, rygg och bäckenbotten samt hållning (och en del kondition genom gången). Det är bra om det är minst 6 veckor sedan din förlossning, men du känner själv om du klarar av att gå snabbt. Övningarna är enkla och du kan anpassa dem efter din nivå.

Passa på att få rutin på träning där ditt barn kan hänga med och njut av frisk luft på samma gång. Vi ses oavsett väder. Kläder efter väder som du kan röra dig fritt i. Ta även med dig en tjock handduk eller en matta som får plats under barnvagnen och som du kan använda även om det skulle vara fuktigt på marken.

Plats: Malmö, Hörnet i Pildammsparken där Carl Gustavs väg korsar Roskildevägen
Pris: 495kr för 6 ggr
Nästa tillfälle: Vi startar onsdag 14 maj kl 10 till 11.10 och träffas sen varje onsdag samma tid. Missar du någon gång är det inte något problem. Boka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>