Distanskurser (Brevkurs eller online)

9 veckors distanskurs inklusive fri kostrådgivning via email

Beskrivning: En kurs för dig som vill lära dig om kost, hälsa och viktnedgång hemma i lugn och ro. Du startar när det passar dig och du får:

 • 9 avsnitt med utbildning och konkreta tips som anpassas efter dina mål
 • 9 veckors fri kostrådgivning via email
 • 4 veckors menyer och recept med god, enkel och nyttig lågkolhydratkost som snabbt får dig på banan mot ett hälsosammare liv
 • Kompletterande guider och kompendier

I den här kursen lär du dig göra rätt val för din hälsa och vikt. Du lär dig vad du ska välja och varför. Kunskapen som förmedlas är vetenskapligt förankrad och dessutom godkänd av Socialstyrelsen.

Kursen är för alla. För dig som är frisk och vill förbli frisk, dig som vill gå ner i vikt, har diabetes, mag- eller sömnproblem, eller tillhör en riskgrupp t.ex. pga. dina blodvärden eller ditt blodtryck.

Du kommer bland annat att lära dig vad du är designad för att äta, hur du förbränner fett istället för att lagra, hur olika näringsämnen som fett, kolesterol, vitaminer och antioxidanter påverkar din hälsa och vikt, om hur du undviker ohälsa i vardagen samt hur stress, träning, sömn mm påverkar din hälsa och vikt.

De första fem veckorna har stort fokus på kost och vikt. Under de första 28 dagarna får du dessutom menyer och recept för samtliga dagar. Betoningen är på nyttig (och lågkolhydrat- ) mat som är enkel och snabb att tillaga. De sista fyra veckorna, vecka 6 till 9, har fokus på hur man håller sig frisk och pigg, och även hur andra faktorer än kosten påverkar din hälsa. Under de sista veckorna kommer du att ha lärt dig så mycket att du själv kan göra om dina vanliga rätter och recept samt kombinera dem med de tips och recept du fått från mig. Du får en mall som guidar dig rätt när du själv sätter ihop måltider. Det ger dig också en bra grund att stå på när kursveckorna är över.

Referenser

”Tack Anna för en grymt bra kurs!
Grymt bra material. Lättförståeligt och personligt.”…” Största lärdomarna under kursen är:
• Jag har rätt bra koll på hur jag ska äta men har lärt mig mer om hur det påverkar olika saker.
”…”
Resultat: Viktnedgång (Vet inte hur mycket, men en storlek mindre i brallorna) och sundare kost. Klokare.”

”materialet var jättebra! Snyggt, pedagogiskt, innehållsrikt och roligt. Jag kommer att rekommendera kursen till flera av mina vänner!”

”jag har mer energi när jag tränar, jag orkar mer och känner mig mycket fräshare.
Kursen har varit mycket givande, jag har lärt mig mycket. Du förklarar tydligt, det har varit lätt att förstå texterna.”

”Kursen är en kunskapsboost som sporrar till viktiga förändringar.”…”Dessa förändringar har bland annat gett väldigt positiva resultat på mina blodsockervärden, något som jag som typ 1 diabetiker kommer att ha otrolig nytta av hela livet! ”

Pris:
Onlinekurs
1295kr
Brevkurs 1595kr
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdscheckar, friskvårdskuponger och du hittar 4Health i ditt företags  friskvårdssystem (kontakta 4Health om du är osäker)

Den här kursen startar du när det passar dig! Boka

Foton: Suat Eman and Carlos Porto, FreeDigitalPhotos.net

4Health – Kurser – Kostrådgivning – Föredrag – Malmö & Kåseberga / Ystad

9 svar till Distanskurser (Brevkurs eller online)

 1. Pingback: JULKLAPPserbjudande Onlinekurs | 4Health.se by Anna Sparre

 2. Pingback: Tack för igår! | 4Health.se by Anna Sparre

 3. Pingback: Julklappstips!! | 4Health.se by Anna Sparre

 4. Pingback: Vinnaren är korad! | 4Health.se by Anna Sparre

 5. Leila Hällfors skriver:

  Låter bra faktiskt!

 6. Pingback: Anna Sparre i JULKLAPP | 4Health.se by Anna Sparre

 7. Ann skriver:

  Hej Anna!
  Jag har lyssnat till din podd ett par månader och tycker den är jättebra. En intervju du gjorde med Ralf Sundberg fick mig att sluta med mina betablockerare :)
  Nu har jag ”snöat in” på LCHF och till min glädje ser jag att företaget jag arbetar på har 4-health som alternativ för friskvårdsbidrag-utnyttjande. Har anmält mig till en brevkurs och ser VERKLIGEN fram emot att börja.

  Med vänliga hälsningar
  En glad Ann

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>