Föredrag

Anna Sparre är en engagerande och erfaren föreläsare med spännande kunskap inom kost- och hälsoområdet.

Anna föreläser för företag, föreningar och privata grupper. Exempel på uppdragsgivare är Skatteverket, SP Tekniska Forskningsinstitut, Fitness24Seven, Attendo, Smålands Fotbollförbund, Achima Care Rehab, Orasolv Clinics och förskolan Trolleholms Trollungar.

Några röster om Anna Sparre som föreläsare:
Tusen tack, vi är jättenöjda! Du är verkligen superproffsig och det märks att du är en van föreläsare. Du kunde engagera våra åhörare och komma med många praktiska tips, utan pekpinnar. Jag har fått positiv feedback från flera deltagare”
”Stort tack för igår. Det var en mycket uppskattad föreläsning och du har en otrolig förmåga att fånga allas intresse.”

”Tusen tack för inspiration Anna! Du är en härlig föreläsare och en varm personlighet!”
”Än en gång tack för en suverän föreläsning”
”Stort tack för en mkt bra föreläsning i onsdags! Du är otroligt inspirerande o intressant att lyssna på!!!”
(Läs gärna fler utlåtanden under referenser)

Upplägg av föredrag:

Annas föreläsningar handlar om hur kroppen fungerar och hur man gör för att må som allra bäst. Lägg till det en stor dos inspiration och kuriosa.

Genom 4Health samarbetspartners finns även möjlighet att boka flera talare hos 4Health. Kombinera t.ex. Anna Sparre med en sjukgymnast, massör, kiropraktor eller livscoach/ ledarskapsutbildare

Exempel Teman:

  • Ät dig frisk (och smal)” –  Hur gör man egentligen om man vill äta sig till hälsa och viktnedgång? Lär dig hur din kropp fungerar och vad som händer i kroppen beroende på vad du äter.
  • Träna för att äta eller Äta för att träna” – Tränar man för att kunna äta skräpmat? Ska man träna bort kalorier? Eller är det rent av så att matens komposition är ännu viktigare om du utsätter din kropp för träning?
  • Mat för barn” – Vad behöver barn? Hur ger jag mitt barn bäst förutsättningar och vad ska jag servera för mat?
  • ”Stress och faktan bakom hälsoflummet” – Vad är stress och hur fungerar egentligen de luddiga verktygen för stresshantering, vad händer i kroppen?

Exempel Tidsupplägg:

Kontakta 4Health för offert

4Health – Kurser – Kostrådgivning – Föredrag – Malmö & Kåseberga / Ystad

Kommentarer inaktiverade.