Hemma hos er

”Hemma Hos”-kväll

Beskrivning: Kom igång tillsammans med dina vänner eller familj. Gör det t.ex. som en tjejkväll eller a la tupperware party

Vi ses 2h hemma hos er och ni kan vara upp till 8 personer
Inför kvällen förbereder ni frågor och de som vill får fylla i 4Health dagbok. Ni får gärna även ta med er produkter och innehållsförteckningar ni har frågor om. Fundera tex. över dina bästa och sämsta kostvanor, så diskuterar vi dessa tillsammans.

Vi börjar kvällen med en kort utbildning och lägger resten av kvällen på era frågor och dagböcker.

Referenser

”Tack än en gång för en mycket trevlig kväll. ”…”Jag tycker att du gav mig inspiration till att äta just på detta sätt.” … ”Du utstrålade en stor kunskap i ämnet och jag upplevde att alla frågor var lika intressanta för dig. Jag tyckte det fungerade mycket bra med kostrådgivning i grupp, eftersom det kom upp mycket frågor som jag själv inte hade tänkt på.”

”Mycket påläst, förtroendeingivande och kunnig. Du gör ett proffsigt intryck men du är också lyhörd för andra infallsvinklar och har ett förhållningssätt som skapar närhet.”

Pris: 3995 kr. Priset gäller i Skåne, utanför Skåne tillkommer reskostnader
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag!
Boka

Image: Graeme Weatherston / FreeDigitalPhotos.net

4Health – Kurser – Kostrådgivning – Föredrag – Malmö & Kåseberga / Ystad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>