Kost- & Hälsorådgivning, 1h

Beskrivning: Löpande rådgivning, eller enstaka rådgivnings- och/eller träningstillfällen. Per telefon eller på plats hos 4Health i Skåne. Helt anpassade efter dina mål och  önskemål. Exempel på områden som 4Health arbetar med hittar du under Om 4Health

Rekommenderat att börja med 2h av denna rådgivning eller Startpaket (men inget krav) Detta för att kunna rymma både din historia, tankar och dina mål, samt vad du kan göra och varför, så att du förstår vad som händer i kroppen, och tillsammans diskutera fram hur du kan lösa det i din vardag med konkreta förslag som passar i ditt liv.

Referenser

”Hon kunde förklara hur kosten påverkar kroppen på ett sätt som inte bara var lätt att förstå, utan också sporrade till att faktiskt ändra mina matvanor. Hon kom med många tips på förändringar av kosten som passade just mig, och på recept som var riktigt goda. Jag rekommenderar henne varmt!”

”Att jobba med Anna är bland det bästa som har hänt mig. Vi har gjort en resa tillsammans som har gett mig så mycket insikt och kunskap om mig själv och vad som händer med/i min kropp.
Hur jag påverkar mig själv och hur jag väljer att reagera.”

Pris: Telefon 795 kr.
På plats 895 kr.
Du som bokar 4h får en 5:e timme gratis!
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag, friskvårdscheckar, friskvårdskuponger och du hittar 4Health i ditt företags  friskvårdssystem (kontakta 4Health om du är osäker)
Boka

4Health – Kurser – Kostrådgivning – Föredrag – Malmö & Kåseberga / Ystad

2 svar till Kost- & Hälsorådgivning, 1h

  1. Pia DuggaöM skriver:

    Hej!

    Hur gör man tillväga för att boka upp Kost- & Hälsorådgivning, 1h/startpaketet?

    Ha de gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>