Kostrådgivning via email

4 veckors kostrådgivning och kostutvärdering via email ger dig möjlighet att befinna dig var som helst i världen och ändå få hjälp och svar på dina frågor.

Beskrivning: Upplägget kan anpassas efter dina önskemål, men som standard börjar vi första veckan med en matdagbok och hälsoprofil (jämför upplägget för kostutvärdering http://4health.se/kostutvardering )
Efter detta följs vi åt i ytterligare 3 veckor. Du kan maila hur mycket frågor du vill under de totalt 4 veckorna och jag besvarar alla frågor, samt ger dig råd och tips via ett email per vecka. Du får hjälp med kost, och även motion, sömn mm om du önskar. Och du väljer själv om du vill fortsätta föra matdagbok under samtliga veckor.

Rådgivning via email passar allra bäst för dig som har specifika mål eller problem (Crohn’s, Ulcerös Kolit, högt blodtryck osv.) eller för dig som känner till lite om lågkolhydratkost och vill ha hjälp med detaljerna, respektive få bekräftat att du är på rätt väg. För dig som är helt ny på området och vill ha bredare kunskap om hälsa eller vikt rekommenderar jag 4Health distanskurs (online eller via brev), där även rådgivning via email ingår.

Referenser

”Kan börja med att berätta att första veckan med dieten har varit fantastiskt bra. Är förvånad för hur mycket kosten kan förändra allting!”

”Magen funkar bra och vill tacka dig för all din hjälp”… ”Tusen tack skall du ha! :)

Pris: 4 veckors kostrådgivning via mail 1395 kr.
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag!
Boka

4Health – Kurser – Kostrådgivning – Föredrag – Malmö & Kåseberga / Ystad

12 svar till Kostrådgivning via email

 1. Carina Linder skriver:

  Hej, skulle vilja ha lite vägledning . Har länge provat att gå ner i vikt men utan resultat, Har gått upp i vikt 2 kg /år sedan min siste son föddes för 20 år sedan, efter den förlossningen är inte min kropp som den var.. Med olika metoder har jag provat. Kört LCH kost i 3 månader gick ner 1 kg. Bytt ut frukost och lunch mot cambridge i 1.5 år gick ner 4 kg Övergick till xocat chogladpulver i 1 år med bibehållen viktminskning sen började jag gå upp igen. Äter nu massor med naturligt kokosfett på riskaka eller tillsammans med xocai chogladpulver. Inget annat bröd, inga mjölkprodukter förrutom i matlagning Äter dock smör. Dricker kolsyrat vatten och te och kaffe. Äter inte potatis , dock grönsaker till kött och fisk. Äter sällan frukt, men bara i samband med middag som efterätt. Skulle behöva kost råd under längre tid, men inte så kontinuerligt. Vet ju ganska mycket men har tappat tron, Går nu upp i vikt igen. Carina Linder

 2. Hej Carina!
  Jag hjälper dig gärna. Jag skickar ett email till den mailadress du angav när du kommenterade
  Mvh
  Anna

 3. Meit skriver:

  Hej!

  Kan jag använda mig av kostrådgivning via mail? Bor i Stockholm och skulle behöva gå ner ett par tre kilo i vikt, sluta hetsäta och sova bättre. Allt har blivit bättre sedan jag började ta bort kolhydrater ur kosten, är dock dålig på att äta grönsaker och äter nog för mycket proteiner via nötter.

  Skulle du kunna hjälpa mig?
  Meit

  • Hej Meit
   När det gäller hetsätning och beroenden brukar vi arbeta per telefon, men jag tror absolut att vi kan komma en bit på vägen via email om du föredrar det.
   Tror eller vet du med dig att du är sockerberoende skulle jag rekommendera att vi börjar med telefonrådgivning och sen använder emailrådgivning som uppföljning i så fall, men det är upp till dig.
   Har även svarat dig per email
   Ha en fin söndag!
   Anna

 4. Anne-Lie skriver:

  Hej!

  Skulle behöva kostrådgivning som fungerar för hela familjen, min man lider av Crohn’s och jag själv har ca 20 kg övervikt. Då vi har en son på 6 år som inte precis älskar grönsaker, så frågan är om vi kan äta samma mat alla 3 för att må bra, då speciellt med tanke på Crohn’s och att jag samtidigt behöver gå ner i vikt.

  Tack på förhand

  Anne-Lie

  • Hej Anne-Lie,
   Det kan vi ordna. Alla mår bra av ungefär samma kost, men mannen med Crohns behöver vara striktast med sin kost, vilket betyder att du och din son kan göra valfria tillägg till hans kost
   För att kunna diskutera fram bra alternativ skulle det nog vara enklast med kostrådgivning via telefon. Men är det via email du vill ha det så kör vi på det.
   Vänligen meddela mig din adress och vilken form du vill ha rådgivningen i. Kör vi per telefon rekommenderar jag att vi börjar med 2h första tillfället

   Mvh
   Anna

 5. diana skriver:

  Hej!
  Jag led som barn av eksem och var allergisk mot bland annat ägg, tomater, fisk, vetemjöl och pälsdjur. Problemen växte bort men jag har sedan ca 1-2 år drabbats av eksem igen. Främst på händerna men nu även kring ögonen. Min pappa hade ulcerös kolit, jag har inte allvarliga problem men min mage är inte alltid i balans. Jag är less på att söka hjälp hos läkaren för att bara få nya kortison salvor som endast hjälper för stunden (de dagar jag använder den) och funderar nu på att lägga om min kost för att bli av och lindra mina besvär. Jag är även diagnosticerad med ADD. Jag är 22 år gammal från stockholm. Tror du att du kan hjälpa mig och skulle det räcka med rådgivning via telefon eller mail?
  Tacksam för hjälp och svar

  • Hej Diana!
   Jag hjälper dig gärna. Jag kan ju aldrig lämna några garantier på att du blir bra, men det finns mycket man kan göra med kosten bl.a. Ja, antingen bokar vi 2h per telefon, eller så tar vi emailrådgivning om du föredrar det. Jag tror att vi bäst kan diskutera olika saker per telefon, men email funkar också
   Skicka mig ett mail för att boka

 6. Pingback: Anna Sparre i JULKLAPP | 4Health.se by Anna Sparre

 7. Jessica skriver:

  Hej!
  Jag jobbar på att äta ketogent mrn skulle verkligen behöva lite konkreta tips på mat och hur jag ska tänka runt maten för optimal hälsa. Jag äter inte kött eller fågel och har dessutom opererat bort min tjocktarm. Kan du hjälpa mig med kostråd? Vill gärna ha telefon eller mail rådgivning.
  Återkom!
  Och du, du är en sann inspiration

 8. Camilla skriver:

  Hej!!
  Gällande kostrådgivning på mail, kan man även få hjälp där med socker och hur man ska tänka kring kosten?
  Hälsningar Camilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>