Om 4Health

Vem ligger bakom 4Health

Hur kan 4Health hjälpa dig

Referenser

Fakta om Lågkolhydratkost & LCHF

4Health är grundat av mig, Anna Sparre, licensierad kostrådgivare, civilingenjör och personlig tränare, med en bakgrund inom idrott på professionell nivå. Mitt fokus är hur kroppen fungerar beroende på hur vi lever. Jag har utbildning bl.a. inom fysiologi, anatomi och näringslära. Och dessutom ett nätverk med samarbetspartners som kompletterar min kunskap inom närliggande områden.

4Health’s motto är God väg till hälsa, vilket innebär att lära sig leva och njuta på rätt sätt. Ett gott liv som innefattar god mat och sömn samt fysisk aktivitet är stommen i detta.

Jag arbetar med viktnedgång och hälsa genom att påverka rätt processer i din kropp. Jag hjälper dig som är sjuk, i synnerhet dig som är diabetiker, utmattad, sockerberoende, har magproblem eller en tarmsjukdom (IBS, Crohn’s, Ulcerös Colit), eller en autoimmun sjukdom. Jag lär dig äta sådan mat som gör att du känner dig mätt och hormonerna sänder ut signaler om att du ska förbränna fett istället för att lagra fett. Enkla knep och utbildning för att du ska kunna göra rätt val varje dag, förbättra din hälsa, vikt och förebygga välfärdssjukdomar.
Och(!) rätt val behöver inte betyda tråkig mat.

Jag är aktiv både i Malmö, i Ystad och i Kåseberga på Österlen utanför Ystad.
Dessutom finns jag per telefon och email för dig som vill boka rådgivning på distans.

Jag har arbetat flera år som managementkonsult och vet att det kan kännas svårt att leva ett hälsosamt liv eller att gå ner i vikt när man ofta är på resande fot, äter ute och har för mycket att göra. Jag har sett kollegor som tappat ork och gått upp i vikt pga okunskap om hur man kan kombinera ett tidskrävande arbete med en hälsosam livsstil. Men det behöver inte vara så svårt.

Låt 4Health hjälpa dig på vägen till en bättre hälsa!

Mvh
Anna Sparre, 4Health

Några resultat och röster om 4Health och Anna Sparre (fler under referenser):

”Tusen tack för all hjälp. jag är grymt imponerad av dig och hur mycket kunskap du har. Jag mår mycket bättre i magen. [..] det har gradvis blivit bättre sedan vårt samtal och sista 5 dagarna har det varit riktigt bra med magen” Sabina Nilsson

”Fick provsvar för ca 2-3v sedan att mitt TSH nu sjunkit till 2,1 samt att T3 var normalt & inflammationen gått från 600 ned till 56. Mitt TSH var 8 i april, 6 i maj, 5 i juni och sedan 2,1 nu i oktober.[..] Tusen tack! Känns riktigt kul.” Ida Carleborn

4Health – Kurser – Kostrådgivning – Föredrag – Malmö & Kåseberga / Ystad

Kommentarer inaktiverade.