Referenser

Vill du veta vad folk tycker om 4Health och Anna Sparre?
Kontakta 4Health så sätter jag dig i kontakt med någon av 4Health’s befintliga kunder!

Så här säger några om Anna Sparres föreläsningar (längre ner kan du läsa referenser om kost- och hälsorådgivning, 4Healths kurser, distanskurs, träning och andra erbjudanden):

”Hej Anna! Tusen tack, vi är jättenöjda! Du är verkligen superproffsig och det märks att du är en van föreläsare. Du kunde engagera våra åhörare och komma med många praktiska tips, utan pekpinnar. Jag har fått positiv feedback från flera deltagare, som alla skulle leta upp din hemsida och podd!” Achima Care Rehab Skåne

tack så jättemycket för den intressanta föreläsingen!
Verkligen superintressant o engagerat! Stort tack SP Tekniska Forskningsinstitut

”Stort tack för en mkt bra föreläsning i onsdags! Du är otroligt inspirerande o intressant att lyssna på!!!” Trolleholms Gods

”Än en gång tack för en suverän föreläsning” Fitness24seven

”Tusen tack för inspiration Anna! Du är en härlig föreläsare och en varm personlighet!” KRG

”En inspirerande föreläsning! Du är väldigt kunnig!” KRG

”Allt var väldigt positivt! Alla jag har pratat med var mkt nöjda!” Attendo

”Stort tack för igår. Det var en mycket uppskattad föreläsning och du har en otrolig förmåga att fånga allas intresse.” Trolleholms Trollungar

…om hälsorådgivning/kostrådgivning

”Att jobba med Anna är bland det bästa som har hänt mig. Vi har gjort en resa tillsammans som har gett mig så mycket insikt och kunskap om mig själv och vad som händer med/i min kropp.
Hur jag påverkar mig själv och hur jag väljer att reagera. Bara insikten att man ska hålla sig från mjöl och socker har haft en fantastisk effekt på mitt välmående.
Anna låter alltid mina intressen komma först. Hon får mig att tänka annorlunda. Hon har utmanat mig på många olika nivåer. Anna är alltid påläst, engagerad och pedagogisk när vi träffas.
Hon har gett mig ett ”nytt” hälsosammare liv.
Tusen tack Anna! Du är BÄST!!!”
Liselotte Boström (Rådgivning / Hälsocoaching)

”Fick provsvar för ca 2-3v sedan att mitt TSH nu sjunkit till 2,1 samt att T3 var normalt & inflammationen gått från 600 ned till 56. Mitt TSH var 8 i april, 6 i maj, 5 i juni och sedan 2,1 nu i oktober.[..] Tusen tack! Känns riktigt kul.” Ida Carleborn

”Tusen tack för all hjälp. jag är grymt imponerad av dig och hur mycket kunskap du har. Jag mår mycket bättre i magen. [..] det har gradvis blivit bättre sedan vårt samtal och sista 5 dagarna har det varit riktigt bra med magen” Sabina Nilsson (Rådgivning)

”Anna var påläst och pedagogisk, engagerad och trevlig. Hon kunde förklara hur kosten påverkar kroppen på ett sätt som inte bara var lätt att förstå, utan också sporrade till att faktiskt ändra mina matvanor. Hon kom med många tips på förändringar av kosten som passade just mig, och på recept som var riktigt goda. Jag rekommenderar henne varmt!” Eva Kronfält (Rådgivning)

”Den perfekta viktminskningen. Det har varit lätt att gå ner i vikt med de tips och kostråd som jag fått av Anna. Jag trodde det skulle både vara svårt att följa tipsen och att jag ständigt skulle vara hungrig. Men utan att anstränga mig och utan att bli hungrig mellan måltiderna, så har kilona rasat sakta men säkert. 4 kg på 7 veckor, nu är jag halvvägs mot målet och jag är säker på att jag kommer att nå målet utan att jag längre tänker på det.” Mats Eriksson (Rådgivning)

”Bra konkreta tips” Angelica Hanell (Rådgivning)

”Maten jag har fått råd om är enkel, god och mättande. Man håller sig mätt länge! Jag har minskat några kg i vikt, trots en sommar med många avsteg (men definitivt mindre av det onyttiga eftersom suget minskat!). Jag känner mig dessutom piggare. Sambon ändrade inte avsiktligt kosten, men minskade i vikt på kuppen trots att han slutade röka i samma veva. Jag är naturvetare så för mig är det nödvändigt att veta varför och få förklaringar, dessutom underlättade det med konkreta tips. Upplägget var pedagogiskt, och Anna är duktig på att följa upp och mån om att jag ska lyckas. För min del ändrade jag kosten lite abrupt och min mage behövde nog få mer tid att ställa om, men nu fungerar även det bra!” Kvinna 58 år (Kostrådgivning)

…om 4Health kurser

”Toppenkurs!
Tack för en intressant och lärorik kurs, det känns lite tråkigt att den redan är slut faktiskt! Tur att din blogg och podcast finns! För min del har kursen varit väldigt givande. Efter flera års experimenterande med kosten känns det äntligen som att jag har fått en hälsosam inställning till mat vilket skapar en bättre balans i mitt liv. Jag tyckte att jag hade bra kunskap förut, men nu har jag en bättre förståelse om hur maten påverkar kroppen vilket gör många val i vardagen enklare. Och det bästa av allt är att jag äntligen känner att jag har energi och ork igen, vilket jag har saknat länge.
Du förklarar på ett konkret och lättförståeligt sätt som gör att man lätt hänger med.”
Joanna Olsson (Kost & Hälsa, 4 tillfällen)

”Stort Tack för en fantastiskt bra och givande kurs. Du är Verkligen Duktig! Jag är Supernöjd och tror de andra känner detsamma.” Camilla Johansson, Massör (Hälsohelg/ Intensivkurs)

”Tack för en mycket lärorik helg, blev imponerad över hur kunnig du var!”… ”jag vill gå kursen igen”… ”Jag tycker jag redan har märkt skillnad.”…”Du är verkligen kunnig Anna”…”Tack än en gång!” Caroline Fahl (Hälsohelg/ Intensivkurs)

”jag var supernöjd med kvällen, och mycket imponerad av dina kunskaper. Fick en bra förståelse för hur allt hänger ihop:-)”
”ANNAS PROFFSIGHET OCH KUNNANDE”…”MAN FICK EN FÖRSTÅELSE SOM MAN INTE KAN LÄSA SIG TILL SJÄLV”
Lena Rafstedt (LCHF-kurs)

”Tack för igår! Blev otroligt imponerad av dig och dina kunskaper.”…”Du är så otroligt inspirerande och duktig. Trodde inte jag skulle lära mig så mycket nytt men det gjorde jag.” Ing-Marie Hultberg (LCHF-kurs)

”jag blev också totalt inspirerad – ser massor fram emot nästa fem gånger :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” [...]
”tusen tack för att du är så himla dedikerad med att hjälpa oss med alla frågor vi kommer med! Verkligen god service som uppskattas mycket!!!!!!!!!!!!!!!” Emma (Kost- och Hälsokurs)

”Tack vare kursen känner jag mig mycket säkrare på vilken kost jag ska undvika och vad jag ska välja.”…”du gick konkret utifrån vad vi hade informerat dig om vad vi ville ha information om. ”…”Du kunde på ett begripligt sätt förklara, ända ner i atomerna, varför det ena var bra och inte det andra.” Ingegerd Jonsson (Hälsohelg/ Intensivkurs)

”Tack för din givande o trevliga kurs!
Du är inspirerande att lyssna på och inger uttryck av stor kunskap. Berättar på lätt sätt att förstå”…”Det som personligen var bäst för mig att ta till mig var det här med att inte bara planera i huvet utan mer skriva ner för veckans olika dagar, så nu är en griffeltavla på plats i köket!”…”jag mår bra o midjemåttet minskat, som jag märker på kläderna”…”Humöret är mycket jämnare o sötsuget har försvunnit.
” Annika Olsson (Kost & Hälsa, 4 tillfällen)

”Tusen tack för igår!!! Det var så himla intressant och lite omtumlande.. ” [...]
”Har gått ner något ytterligare i vikt så det funkar helt klart.” Linda (Kost- och Hälsokurs)

”Tack själv för en kul föreläsning :) ”… ”Kul, spänande samt intressant!” …”[det bästa var] den enkla uppdelningen av vad som är bra och vad som inte är bra. Gör det väldigt lätt att göra tydliga val i ditt dagliga liv.”…”[Anna är]väldigt glad, positiv och spontan tjej!” Andreas Ericsson (LCHF-kurs)

”Tack för en trevlig kurs. Jag blir inspirerad [...] Anna, du är en mycket kunnig föreläsare.” Rose-Marie Klebe (Fortsättningskurs)

”Jag är väldigt nöjd med kvällen.” [...] ”Jag har läst en del om LCHF så det var skönt att få ordning på allt det via dig. Du var väldigt strukturerad med exakt rätt uppblandning av glädje som gjorde att föreläsningen/du blev trovärdig och lätt att ta till sig!” [...] ”du var trovärdig, positiv, strukturerad, blev inte stressad, lyssnade på oss och våra frågor.” Mimmi Abrisius (LCHF-kurs)

”Tiden gick för fort!”[..]”Du verkade väldigt kunnig. Dessutom pigg och glad, man rycktes med!”[..]”Jag kommer att anmäla mej till fortsättningskursen” Kvinna (LCHF-kurs)

”Jag hade sjuk träningsvärk i måndags så dom övningarna ska jag göra”…”det var en jätte bra helg””Att känna sig i cetrum”… ”Det var ett bra upplägg”…”kursledaren var ordentligt påläst. Svarade på allt som alla undrade över.” Jenny Malmberg (Hälsohelg/ Intensivkurs)

”Mkt intressant kurs som innehöll den info jag ville veta. Anna var mkt kunnig o svarade på alla frågor utan tvekan! Både upplägg o innehåll var jättebra. Kunskapsmässigt ligger Anna på topp o även ang presentationen! Mkt kunnig!” Madeleine Henricson (LCHF-kurs)

”Att bli medveten vad jag stoppar i mig på ett annat sätt  det var mycket givande ,så jag tog till mig det med en gång. Upplägget var lättförståligt och du är toppen som föreläsare och man känner sig trygg i vad du berättar” Agneta Pedersen (LCHF-kurs)

”Det har varit en glädjekälla att gå till kursen. Anna är väldigt inspirerande, kunnig och full av energi så jag lämnar alltid glad, upprymd och med ny kunskap om hur jag skall hantera min kost och hälsa.” Emma Jakobsson, Alliance Director (Kost- och Hälsokurs)

”Du gick igenom allt på ett intressant och roligt sätt, jag hade kunnat sitta en timme till!”…” Det bästa är att det var enkelt och intressant från början till slut.”… ”Det ända som hade kunnat förbättras hade vart en längre kurs :) Mikaela Mélante (LCHF-kurs)

”vi kunde ställa så mycket personliga frågor”…”[Anna var] mycket kunnig” Kvinna (LCHF-kurs)

”Intressant och lärorikt. Bra innehåll och nivå på kursen”…”Genomtänkt struktur. Bra att deltagarna fick delta och tänka till”…”[Anna var] kunnig. Brann för ämnet vilket smittade av sig” CJ (LCHF-kurs)

”Du var tydlig och din härliga personlighet gör kursen engagerande”…”Bra kurs, fylld med inspiration” Ann Hellenius (LCHF-kurs)

”Tack för en mycke givande utbildning”…”mycke matnyttig info.”…”du var duktig med att väva ihop en kurs som passade alla då vi hade olikabehov.”…”Upplägget var kul eftersom man fick möjlighet att påverka kursen själv.”…”Ledaren Anna var väldigt påläst och kunnig inom sitt område vilket jag tycker är mycket trevligt att lyssna på.” Jessika Remgard (LCHF-kurs)

…om 4Health distanskurs, brevkurs eller onlinekurs:

”Kursen är en kunskapsboost som sporrar till viktiga förändringar. Efter dessa nio lärorika veckor vet jag att många av de nya vanor som kursen bidragit till kommer att sitta för livet och att hälsovinsterna kommer att vara stora.
Kursen har gett ett ordentligt holistiskt perspektiv på hur de val vi gör i vår vardag påverkar vår hälsa och varför. Med den grundläggande kunskap kring kost, hormoner, stress, sömn och träning – som Anna på ett så enkelt sätt delar med sig av – har jag kunnat göra betydande förändringar av mina vanor. Dessa förändringar har bland annat gett väldigt positiva resultat på mina blodsockervärden, något som jag som typ 1 diabetiker kommer att ha otrolig nytta av hela livet! Med kunskap och medvetenhet bakom sina val är det inte bara lättare att välja rätt utan också avsevärt mycket svårare att fortsätta göra dåliga val.”
Marielle Boström (distanskurs, online)

”Jag tog din mailkurs för ett år sedan och har haft stor glädje av kunskapen. Jag både stabiliserade mitt blodsocker, fick en stadigare sömn och gick ner sex kg i vikt. Tack!” Marielle Boström

”materialet var jättebra! Snyggt, pedagogiskt, innehållsrikt och roligt. Jag kommer att rekommendera kursen till flera av mina vänner!” [...] ”Jag ser med spänning fram emot nästa brev. =)” Eva Kronfält (distanskurs, brev)

”Du har en så bra inställning. Känns inte som tvång och pekpinnar utan det är verkligen upp till mig själv. Jag kan känna att jag lite fått en annan inställning själv. Jag gör detta för min skull enbart. Jag börjar känna hur jag ska äta för att må bra. Jag har gått ner det vet jag [… ] Får kommentarer från folk jag inte träffat på ett tag, de märker nog mer än min närmaste omgivning. [… ] Det är roligt att prova nya recept, som ditt bryssekålsrecept, min svärmor((och jag) älskade det [… ] tror att jag kommer leva betydligt nyttigare framöver och det känns bra och kul nu när jag själv märker att det ger effekt.” Kvinna 51 år (distanskurs, online)

”Tack för dessa veckorna, det har varit väldigt lärorikt. Jag kommer att fortsätta md LCHF.” [...] ”jag har mer energi när jag tränar, jag orkar mer och känner mig mycket fräshare.
Kursen har varit mycket givande, jag har lärt mig mycket. Du förklarar tydligt, det har varit lätt att förstå texterna.”
Daniel Jensen (distanskurs, brev)

”Tack Anna för en grymt bra kurs!
Grymt bra material. Lättförståeligt och personligt.”…” Största lärdomarna under kursen är:
• Jag har rätt bra koll på hur jag ska äta men har lärt mig mer om hur det påverkar olika saker.
• Stick to the plan.
• Jag behöver hitta en ambitionsnivå som funkar för mig långsiktigt. Vill gärna att allt ska gå snabbt och jag behöver hitta en mer balanserad nivå.
Resultat:
Viktnedgång (Vet inte hur mycket, men en storlek mindre i brallorna) och sundare kost. Klokare.”
Hanna Odervall, (distanskurs, online)

…om träning:

”Tycker att det har varit väldigt givande och jag har lärt mig mycket om magmuskler som jag inte visste innan.”…”nu när jag har redskap för att träna de undre magmusklerna kanske magen till och med blir plattare än innan graviditeten.
Det är roligt att gå på dina klasser, du känns kunnig inom ämnet och har bra svar på de frågor vi ställer! Ser fram emot steg 2.”
Amanda

”Vill bara tacka för allt!! Jag har verkligen haft nytta av ALLA dina
tips och råd och kommer att bära med mig dem under lång tid framöver!
Är lite orolig över hur jag ska kunna köra lika bra nu när ingen kommer att följa upp mig ;) Nej skämt å sido så ska jag verkligen försöka hålla i detta för min egen skull!
Är verkligen jätteglad och tacksam för att jag hittade din sida och att det fanns någon med din kompetens!! Man blir verkligen glad när det finns någon där ute som ”specialiserat sig” på just det man själv inte lyckas med.”
Maria Ahlin, rådgivning via email och telefon

”jag saknar din träning och jag saknar dig!
Du fick en att bli så motiverad till att träna och jag har med mig din röst varje gång jag går ut för att träna.”…”Du är jätte duktig och jag tyckte om att man kunde fråga dig om saker som man har funderat på angående träning”…”jag har märkt resultat”
Natasha Spasic

”det har varit riktigt bra övningar och lagom tempo. Skönt med någon som pushar”…”Jättebra. :-) trevlig som kan svara på frågor också! Även bra med återkoppling efteråt”…” bra på att förklara och pusha och berätta om man gör fel (utan att det blev konstigt inför de andra)” Stina Kronqvist

Man såg fram emot varje onsdag!” Stina

”Jag har tyckt att barnvagnsgympan varit jätterolig! Kul att komma igång med träningen, men övningar som är anpassade till oss som fött barn nyligen. Sen har det också varit väldigt kul att träffa andra nyblivna mammor, som precis som jag gillar att träna.
Roliga, blandade övningar! Kul med mixen av snabb promenad och styrkeövningar. Det blev liksom aldrig tråkigt:-) Sen älskade jag att du hela tiden gav feedback och påminde om hållning mm. Det höjde verkligen kvalitén på min träning iaf!”…”Plus med stretchen på slutet, då det även fanns tid för frågor och funderingar.
Jag tycker du var super, gillar att du både hade koll på ”vanlig” träning och vad som är bra för oss som fött barn. Jag lärde mig massor om vilka övningar som funkar med delade magmuskler och så. ”…”Kändes som du alltid kunde ge bra svar på frågor, plus att det var väldigt kul och trevligt med dina uppföljningar via mejl.”…”Tack för den roliga träningen, hoppas vi ses i höst igen för del 2.”
Karin Morwing

…om andra erbjudanden:

”Gott att få bekräftelse på att jag är på rätt väg, speciellt som jag mår så bra just nu. Bäst är att ha fått svar på min huvudfråga om mängden mat.” Kvinna 56 år (Kostutvärdering)

”jag gillar konceptet och maten skarpt!” Amelie Kjellstenius (Meny- och Receptprenumeration)

”Tack än en gång för en mycket trevlig kväll. Spontant var det en mycket lättsam och trevlig föreläsning. Jag tycker att du gav mig inspiration till att äta just på detta sätt.” [...] ”Du utstrålade en stor kunskap i ämnet och jag upplevde att alla frågor var lika intressanta för dig. Jag tyckte det fungerade mycket bra med kostrådgivning i grupp, eftersom det kom upp mycket frågor som jag själv inte hade tänkt på.” Agnetha (”Hemma hos kväll”)

”Mycket påläst, förtroendeingivande och kunnig. Du gör ett proffsigt intryck men du är också lyhörd för andra infallsvinklar och har ett förhållningssätt som skapar närhet.” Catarina Lennartsson(”Hemma hos kväll”)

4Health – Kurser – Kostrådgivning – Föredrag – Malmö & Kåseberga / Ystad

10 svar till Referenser

  1. Pingback: Nyhet – Referenser | 4Health.se by Anna Sparre

  2. Pingback: Så tycker ni | 4Health.se by Anna Sparre

  3. Pingback: Så tycker ni – nya referenser | 4Health.se by Anna Sparre

  4. Pingback: LCHF snabbkurs 28 augusti | 4Health.se by Anna Sparre

  5. Pingback: Fortsättningskurs 13 september | 4Health.se by Anna Sparre

  6. Pingback: LCHF-kurs 16 januari | 4Health.se by Anna Sparre

  7. Pingback: Kursstart 11 november: Ät dig frisk och smal | 4Health.se by Anna Sparre

  8. Pingback: NYHET: 4Health-kurs i Ystad! ÄT DIG FRISK OCH SMAL | 4Health.se by Anna Sparre

  9. Pingback: Kurs i Malmö: ÄT DIG FRISK OCH SMAL | 4Health.se by Anna Sparre

  10. Pingback: Intensivkurs / Hälsohelg 25-26 nov – boka din plats nu! | 4Health.se by Anna Sparre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>