Så tycker ni – nya referenser

"Mkt intressant kurs som innehöll den info jag ville veta. Anna var mkt kunnig o svarade på alla frågor utan tvekan! Både upplägg o innehåll var jättebra. Kunskapsmässigt ligger Anna på topp o även ang presentationen! Mkt kunnig!" Madeleine Henricson (LCHF-kurs)

"Tack än en gång för en mycket trevlig kväll. Spontant var det en mycket lättsam och trevlig föreläsning. Jag tycker att du gav mig inspiration till att äta just på detta sätt." [...] "Du utstrålade en stor kunskap i ämnet och jag upplevde att alla frågor var lika intressanta för dig. Jag tyckte det fungerade mycket bra med kostrådgivning i grupp, eftersom det kom upp mycket frågor som jag själv inte hade tänkt på." Agnetha ("Hemma hos kväll")

"materialet var jättebra! Snyggt, pedagogiskt, innehållsrikt och roligt. Jag kommer att rekommendera kursen till flera av mina vänner!" [...] "Jag ser med spänning fram emot nästa brev. =)" Eva Kronfält (Brevkurs)

"Att bli medveten vad jag stoppar i mig på ett annat sätt  det var mycket givande ,så jag tog till mig det med en gång. Upplägget var lättförståligt och du är toppen som föreläsare och man känner sig trygg i vad du berättar" Agneta Pedersen (LCHF-kurs)

"Jag är väldigt nöjd med kvällen." [...] "Jag har läst en del om LCHF så det var skönt att få ordning på allt det via dig. Du var väldigt strukturerad med exakt rätt uppblandning av glädje som gjorde att föreläsningen/du blev trovärdig och lätt att ta till sig!" [...] "du var trovärdig, positiv, strukturerad, blev inte stressad, lyssnade på oss och våra frågor." Mimmi Abrisius (LCHF-kurs)

Fler referenser hittar du här (I drop down under Om 4Health): http://4health.se/referenser

Vill du komma i kontakt med någon som gått kurs eller fått rådgivning hos 4Health? Kontakta 4Health så ordnar vi det!

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>