I det här klippet får du lära dig hur lätt det är att göra surkål – supernyttigt dessutom!
Du kan börja 1 min 30 sek in i klippet och sluta efter 7 min 30 sek (klippet är totalt 8 minuter och visar dig steg för steg)
God väg till hälsa
Lär dig hur kroppen fungerar och påverka rätt processer i din kropp
[Läs mer...]
I det här klippet får du lära dig hur lätt det är att göra surkål – supernyttigt dessutom!
Du kan börja 1 min 30 sek in i klippet och sluta efter 7 min 30 sek (klippet är totalt 8 minuter och visar dig steg för steg)
I detta podcastregister kan du se En översikt av samtliga podcastavsnitt med beskrivningar av avsnitten i datumordning, nyast först. Informationen kommer direkt från … [Läs mer...] about PODCAST-REGISTER
Bo Ståhlbrandt says
Hej Anna!
Ett stort tack för dina många, bra podcastavsnitt. Roliga och innehållsrika, de lyssnar jag gärna på under mina långa bilfärder här nere i Europa.
Har du något recept på hemgjord surkål som du själv kör med? Har tittat på videon men de verkar missa en del av det viktiga, om jag förstår det hela rätt. Har hört att det är viktigt att de syreälskande bakterierna inte tar överhand och därför bör man köra med slutna kärl och “ventil”. Tidsaspekten på hur länge man håller på lär vara en annan punkt.
Input?
Många hälsningar från surkålsätande Slovakien
Bo
Anna Sparre @ 4health.se says
Har precis spelat in ett podcastavsnitt som enkelt beskriver hur jag gör. Kommer nog om 2 veckor, troligen avsnitt 133. Men öven avsnitt 105
Bo says
Perfekt, tack 🙂
Lena Krantz says
Hej, jag har precis syrat rödbetor men vätskan täckte inte helt och ett vitt pulver låg på ytan när jag öppnade. Mögel antar jag. Kan jag ta bort det översta skiktet och äta resten?
Och
tack för fantastiska poddavsnitt! Din smittande glada röst entusiasmerar mig så mycket. Jag är så mycket piggare och starkare, både i knopp och kropp sedan jag följer en del av din tips. Tack???
Anna Sparre @ 4health.se says
Det vita kan vara jästsvamp – lyssna på avsnitt 105 (och 133) så får du mer information https://4health.se/category/podcast
I så fall kan du bara ta bort det, men smaken brukar inte bli bra
Är det mögel måste du kasta allt. Det känner du på lukten