Hårmineralanalys

Jag gjorde en hårmineralanalys på mig själv eftersom jag numera erbjuder det till de klienter som kan tänkas behöva det. Eller om någon annan önskar http://4health.se/harmineralanalys. Det är bra att använda t.ex. i samband med att man utreder en binjureutmattning eftersom tungmetaller och obalanser i mineraler kan vara en bidragande faktor till att kroppen belastas och försöker arbeta hårt.

Som jag anade så hade jag bra värden av i stort sett alla mineral, men däremot fick jag se att jag har lite väl mycket kvicksilver och uran (!) i kroppen. Det var väldigt bra att få reda på så att jag kan göra något åt det. Just tungmetaller som kvicksilver är något av det som ges säkrast värden på i en hårmineralanalys, så det känner jag mig bekväm med. Jag vet med mig att min kropp är stressad och att binjurarna jobbar lite för hårt och detta kan definitivt vara en bidragande orsak. Så det är bara att ta tag i det. Jag skriver ett par inlägg om vad man gör åt kvicksilver bl.a. här i dagarna, så häng med om du är intresserad.

Uranet har jag ingen aning om var det kommer ifrån, eller jo Sveriges berggrund är tydligen rik på uran, så kanske från dricksvattnet och grönsaker, men kvicksilver säkerligen delvis för att jag äter mycket fisk. Dessutom, jag fick en del hälsobesvär i samband med svininfluensavaccinet 2009 som innehöll kvicksilver http://www.aftonbladet.se/halsa/article5556901.ab . Jag vet att detta kvicksilver var i liten mängd som adjuvant eller om det var konserveringsmedel, men det som kan hända med kvicksilverinnehållande vaccin är att om sköterskan som tar upp doser inte skakar vaccinet innan, så kan allt kvicksilver hamna i en spruta. Som sagt, jag vet inte om detta är fallet här, men en tanke om en möjlig bidragande faktor.

Ok, känner att jag svamlar lite i mitt skrivande idag, men häng med i dagarna om du vill lära dig hur du kan hjälpa kroppen att bli av med kvicksilver och uran. Och hör av dig om du vill ha hjälp att göra ett hårmineralanalys så skickar jag hem ett kit till dig. :)

Det här inlägget postades i Hälsa - övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar till Hårmineralanalys

  1. Modesty skriver:

    Ska nyfiket följa vad du skriver om kvicksilver. En trolig stor källa är de amalgamfyllningar som många av oss, numera används inte detta i Sverige. Själv har nyligen varit hos en holistic/biological tandläkare, dvs en sån som på ett säkert sätt kan ta bort dessa fyllningar och ska börja ta bort mina även om det inte enligt mätningar avger enorma mängder.

  2. Pingback: Hjälp din kropp bli av med kvicksilver | 4Health.se by Anna Sparre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>