Hur enkelt som helst – köp räkor (frysta vanliga går ju också bra, men då får du lägga dem till att tina innan du äter).
I det här fallet plockade svärmor upp färska rökta räkor och färdig aioli på fiskerökeriet. Men aioli kan du göra suuperenkelt själv. Använd 5-sekundersmajonnäsen och pressa ner lite vitlök.
Th.B says
Vilket härligt matbord och fin bild. Och varmrökt lax och makrill, som jag bara älskar. Ser jättegott ut.
Egen receptbok på gång?
(Fast det kryllar det ju av på marknaden i dag.)
Anna Sparre @ 4health.se says
Tack! 🙂
Ska noteras att det inte var jag som köpte laxen eftersom jag inte köper odlad lax, men visst smakade jag ändå, det är ju så gott 😀 Men som en parentes – har däremot hittat något på willys som kallas vildlax som jag gissar är vildfångad och därför har köpt
Kanske kommer det faktiskt någon receptsamling, vi får se i vilket format