På måndag ska jag intervjua författaren till den här härliga boken! Jag tänkte att hon ska få besvara frågor om fermenterad mat (surkål, miso, kimchi, filbunke etc) – och även lära oss lite kring hur man gör.
Vad vill du fråga henne om? Kommentera! Missa inte detta tillfälle!
Och missa inte podcastavsnittet som kommer i sommar. Alla poddar hittar du via kategorin podcast eller direkt i din podcastapp eller iTunes
Ser fram emot det här avsnittet! 🙂 Jag har slutat äta probiotika kapslar och äter nu endast ca 1-2 msk surkål varje dag. Min fråga är: räcker det för att få i sig tillräckligt med probiotika genom att äta en liten mängd fermenterad mat varje dag?
Igår fick jag hem boken och ser med glädje fram emot att börja läsa den idag när jag kommer hem från jobbet. Så var en kul nyhet att just hon kommer på favorit podden 😀
Då jag är ganska ny inom fermentering så undrar jag vilka de främsta hälsofördelarna är genom att äta lite varje dag? Äter just nu syrade morötter från tisstelvind.
Kram
Hur är det med pastöriserad