Jag besvarar lyssnarfrågor och vi pratar gluten, autoimmunitet, allergier osv. Podcasten är en dryg kvart
Så här gör du:
Lyssna på din dator
- Antingen kan du lyssna direkt här på bloggen genom att trycka på den grå playknappen i respektive avsnitt, dvs längst ner här i inlägget (alla avsnitt hittar du här: https://4health.se/category/podcast)
- Eller så kan du gå in i iTunes och söka 4health. Då hittar du kanalen 4Health med Anna Sparre som du kan klicka på och välja avsnitt att lyssna på.
Klicka på prenumerera så får du varje avsnitt
Direktlänk till iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/4health-med-anna-sparre/id907951009?mt=2
Lyssna på din iPhone
- Kolla om du har appen/symbolen Podcaster (lila och vit). Annars gå till App Store i din telefon och sök Podcaster. Välj ladda ner (gratis)
- Gå in i podcaster och sök 4health. Då hittar du kanalen 4Health med Anna Sparre som du kan klicka på och välja avsnitt att lyssna på
Direktlänk till iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/4health-med-anna-sparre/id907951009?mt=2
Lyssna på din android:
- Kolla om du har en app för att lyssna på podcasts. Annars gå till Google Play i din telefon och ladda ner podcast-app. Exempel på podcast-appar för android som du kan söka upp och ladda ner till din telefon är BeyondPod eller pocket cast. Se här för olika podcastappar till android:https://play.google.com/store/search?q=podcast&c=apps
- Öppna länken till 4healths podcast-feed i denna app. Detta är det podcast-feed du kan kopiera och öppna i din podcast-app:
https://4health.se/category/podcast/feed
Gå gärna in och lämna ett betyg/review när du ändå är i iTunes.
Podcast: Play in new window | Download
Subscribe: RSS
Maria says
Åh så bra att få höra detta! Jag har trott att jag kan smaka på lite gluten ibland (mannens mat nån gång då och då) men insåg nu att jag helt ska hålla mig ifrån det… Har RA men är på god väg att bli symptomfri utan medicin. Tusen tack för denna informationen 🙂
/Mia
Anna Sparre @ 4health.se says
Så bra Mia! Roligt menar jag att du har glädje av podcasten 🙂
Charlotte says
Men Anna, om man har en autoimmun sjukdom och ska utesluta mejerier, ägg, spannmål, soja-produkter, gluten och frön – Vad äter man då till frukost? Ofta dricker jag MBC (kaffe med smör och mct-olja) men ibland lägger jag även till ägg. Och är det inte ägg blir det yoghurt, frökex eller chiagröt. Men inget av mina tillägg funkar ju! Snälla kan du inte ge förslag på frukostar för oss som har en autoimmun sjukdom?
Tack för en jättebra podcast! Jag hade inte ens fattat grejen med podcasts innan jag började lyssna på dina! 🙂
Anna Sparre @ 4health.se says
Tack snälla! Ska se om jag kan tipsa i ngt avsnitt eller här på bloggen 🙂
Lina says
Jag har ungefär samma fråga som ovan.
Med autoimmuna sjukdomar själv och med små barn som redan utesluter mjölkprotein o spannmål så undrar jag också vad vi kan äta om vi inte heller då ska äta bönor, majs, potatis, etc etc. Och inte vill äta glutenfritt supplement som är fulla av E-ämnen? Det enda utan E-ämnen är ju just ägg, majs, soya och ev havre!
Vad blir det kvar för mat då om vi vill hjälpa våra barn att slippa utveckla autoimmuna sjukdomar som finns genetiskt?
Tack på förhand!
Lina