Publicerar samma sak som inför påsk 2017:
Glöm inte bort att påsk och ledighet kan vara mer än mat! Utnyttja de lediga dagarna till att göra något du tycker om, att umgås med någon du tycker om och njuta av ledig tid. Självklart ska det ätas mat, men det finns så mycket mer i livet än att “unna sig” att kränga påskgodis. Unna dig hälsa!
På påskbordet finns det dock massor med fin mat – allt från ägg och sill till lamm. Och gör en stor sallad till, så kommer det både bli betydligt nyttigare och kännas fräschare!
Med massor av kärlek till världens bästa bloggläsare och podcastlyssnare <3
//Anna
Elin Fureus says
Hej Anna 🙂 Vilken sill och fisk brukar du köpa i affären? Ska man tänka vildfångat, msc- märkt, krav-märkt? Har du några enkla tips? Vill gärna äta fisk som är bra för min hälsa.
Finns så många sorter att välja mellan men vilka är bra alternativ?
Tack på förhand!! Med vänlig hälsning, Elin.
Anna Sparre @ 4health.se says
Hej Elin!
Jag äter mest min mammas inlagda så vet inte riktigt.
Men jag köper gärna atlantfångad färsk el fryst sill i butik, billigt och nyttigt och gott att steka
Elin Fureus says
Okej, tusen tack för ditt svar?