Gjorde en av mina favoriträtter igår kväll – viltfärsbiffar!
Det bästa med biffar eller hamburgare är att de blir godare ju nyttigare man gör dem. Dvs ju mer nyttiga örter och kryddor desto bättre, och desto mer smak.
Förutom det är mina tips att använda:
Gör du det på vilt smakar det så mycket tat det räcker med att servera ihop med en sallad. Jag gör ibland lite hemmagjord majonnäs till eller häller lite grädde i pannen efter stekningen.
Thomas B says
Asså, t.o.m. Jag, köksamatörernas amatör mästare borde kunna åstakomma någonting snarlikt.
Nu måste jag bara ut och leta efter anturbeteskött. Kan man köpa det någonstans eller måste
jag ge mig ut i skogen och strypa något otrevligt djur ? (Arten låter så illa, i alla fall) Fniss……..
Anna Sparre @ 4health.se says
Min hjortfärs hittade jag i willys frysdisk för lamm och vilt 🙂
Det funkar med “vanlig” färs också såklart, men godare och nyttigare med riktigt” kött
Du får meddela hur det går med kokkonsterna 😀
Thomas B says
Something wery wrong with my Pc.
Thomas B says
//Du fårmeddela hur det går med kokkonsten//
Mja, det vette attans. Det är risk för mycket text och bara en massa gnäll från min sida.
Och de e inge bra.
Vet du, efter ca 2 års undvikande av köpe Lax gratäng på potatis gjorde jag och min fru
oss skyldiga till ett trendbrott häromdagen.
Va det gott? Jo, himelskt såsom jag kommer ihåg att det var.
Detta om min kokkonst.
Jag tror också att det är därför jag är så (arg) ´´avundsjuk´´ på de här hårt arbetande
exploatörerna/journalisterna/ som rider och tjänar pengar på den här nya hälsotrenden
och producerar alla de här nya LCHF-magasinen med massor av vackra bilder på läckra
recept. Hepp.. som jag aldrig kommer att få till det.
It smells money