Ska man göra mer än en pannkaka är det här ett snabbt och smidigt sätt. Dessutom grymt bra att göra den lite tjockare och sen skära den i kvadrater, lagom för att ta med på utflykt eller att ha redo i kylen för en snabbfrukost
Vill du göra i stekpanna hittar du tidigare recept genom att söka på bananpannkaka här på sidan
- 1 banan
- 5 ägg
- 2 msk kokosmjöl
- en nypa salt
- Ev. 1/2 riven zucchini för en matigare bananpannkaka
Mixa ihop alla ingredienser med stavmixer
Lägg baklåtspapper i botten av en ugnsform och häll på smeten
Grädda i ugn vid ca 175-200 grader, ca 15-20 minuter (tills pannkakan har stelnat)
Själv brukar jag göra den ganska matig – med 1,5 banan till minst 8 ägg och dessutom zucchini. När pannkakan fortfarande är varm äter jag den med en klick smör. Såå gott!
Lämna ett svar