Väldigt upplysande reklam!
Gå fortsättningskursen om matfusk om du vill lära dig mer på ämnet https://4health.se/fortsattningskurs
God väg till hälsa
Lär dig hur kroppen fungerar och påverka rätt processer i din kropp
[Läs mer...]
Väldigt upplysande reklam!
Gå fortsättningskursen om matfusk om du vill lära dig mer på ämnet https://4health.se/fortsattningskurs
Nyttigt och underbart gott. Jag lagar det själv alldeles för sällan trots att det dessutom är enkelt och snabbt.
Ingredienser (2 personer):
Häll musslorna i vasken och skramla runt lite. Är det någon mussla som inte stänger sig så knacka lite på den. Släng de musslor som inte stänger sig.
Tvätta/ skölj musslorna
Hacka lök och vitlök och fräs i smöret i en stor kastrull.
Tillsätt salt, peppar, lagerblad och lite av persiljan
Tillsätt vin och grädde och låt koka ihop
Tillsätt musslorna och koka tills de öppnar sig (tar mindre än 5 minuter)
Strö över persilja och servera!
Färsk pepparrot är en perfekt smaksättare, men jag glömmer ofta att köpa det. Jag brukar riva (mycket!) pepparrot och blanda med lite creme fraiche eller turkisk yoghurt till en kall, nästan wasabismakande sås. Gott till allt som inte smakar så mycket i sig själv – torsk, kyckling osv.
Idag ville jag inte lukta vitlök så jag gjorde pepparrotssmör istället för vitlökssmör. Också mycket gott!
Trevlig fredag på er!
(Bilden är på min kompis fåret 🙂 Hon och några andra avelstackor har världens bästa hage. Ni kan skymta deras ocean view i bakgrunden)
I detta podcastregister kan du se En översikt av samtliga podcastavsnitt med beskrivningar av avsnitten i datumordning, nyast först. Informationen kommer direkt från … [Läs mer...] about PODCAST-REGISTER
Senaste kommentarer